Despre noi

Înfiinţată în anul 2008 ca fiind prima clinică de Endodonţie microscopică din Judeţul Vâlcea, clinica Dr. Lucian Chilom s-a dezvoltat atât de mult încât după doar doi ani, în anul 2010, am adăugat şi specializarea de implantologie.

Dorind să oferim servicii de calitate superioară am făcut investiţii permanente atât în pregătirea profesională cât şi materială, achiziţionând unele dintre cele mai performante echipamente aflate pe piaţă în momentul respectiv şi am ajuns să fim una dintre principalele clinici de stomatologie din Judeţul Vâlcea şi nu numai!

Pentru că performanţa este principala noastră calitate şi scopul nostru este să mulţumim clienţii acum, în anul 2021, avem în plan să ne extindem şi să ne mutăm într-o locaţie nouă, construită de la zero, ca şi clinică de specialitate cu spaţii mari şi primitoare pentru cei care ne vor trece pragul.

Cu experienţă de 14 ani în domeniul stomatologiei, Dr. Lucian Chilom s-a remarcat prin serviciile de înaltă calitate oferite clienţilor şi este acum unul dintre cei mai renumiţi medici stomatologi din Vâlcea şi din ţară.